CITROËN SPACETOURER

Trekt u er graag op uit met het hele gezin? Met de CITROËN SpaceTourer kunt u alle kanten op! Deze karaktervolle minibus vergemakkelijkt het leven van iedereen die waarde hecht aan samen reizen. Van de gitaar van uw oudste kind tot de step van de jongste, alles past in de SpaceTourer. Met zijn versterkte carrosserie kan hij tot wel 1400 kg aan lading vervoeren. Dat is een zorg minder! De SpaceTourer is leverbaar in twee lengtes: 5,30 m en 4,96 m.

SPACETOURER BUSINESS

De SpaceTourer Business is leverbaar in 3 lengtes (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m), 5 tot 9 zitplaatsen en is met name bestemd voor mensen die werkzaam zijn in het personenvervoer. Het aantal zitplaatsen en de uitrusting kunnen naar uw eigen wensen worden geconfigureerd, zodat u in feite beschikt over een auto “op maat”. Kies de Citroën SpaceTourer die bij u past!

SPACETOURER BUSINESS LOUNGE

Of u nu privé- of taxichauffeur bent, VIP’s vervoert of shuttlediensten uitvoert voor grote bedrijven. Er is altijd een Citroën SpaceTourer die aan uw wensen en die van uw klanten voldoet! De in 2 lengtes, M (4,95 m) en XL (5,30 m) met 6 of 7 zitplaatsen, leverbare Business Lounge-uitvoering is ideaal voor het vervoer van VIP’s en zakenmensen die graag beschikken over een mobiel kantoor, één van de indelingsmogelijkheden van het interieur van de SpaceTourer.

Neem contact op met onze verkoper voor meer informatie.