DE NIEUWE CITROËN C3

De Nieuwe C3 is er in een scala aan kleuren: Almond Green, Blanc Banquise, Cobalt Blue, Gris Shark, Gris Aluminium, Rouge Rubi, Noir Perla Nera, Orange Power of Sable.

Kiest u voor subtiel of juist voor een gedurfde combinatie met een zwart, rood of wit dak. In totaal zijn er wel 36 kleurcombinaties mogelijk om uw Nieuwe C3 aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Eén of twee carrosseriekleuren? Met of zonder Airbumps®? Een knus of juist strak interieurthema? Maak zelf uw keuze uit de vele mogelijkheden!

Ook de technologie van de Citroën C3 gaat met zijn tijd mee. De Nieuwe C3 kan optioneel met de ConnectedCAM Citroën™, een online HD-camera worden uitgevoerd. Daarnaast kan de Nieuwe C3 worden voorzien van een groot aantal voorzieningen die het leven van de bestuurder vergemakkelijken: zoals het Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning, de achteruitrijcamera, het Lane Departure Warning System en de dodehoekbewaking.

Ervaar nu zelf de Nieuwe C3!  Bel ons voor een proefrit  073 503 17 86