Carbon Cleaning motorreiniging

Waarom motorreiniging?

Een vuile motor als gevolg van koolstofafzettingen is de nieuwe bedreiging van voertuigprestaties.

 

Waarom worden motoren vuil?

Bij gebruik van uw auto zorgt oxidatie voor koolstofaanslag in motor en uitlaat. Motoren raken vervuild door stadsverkeer met veel optrekken en afremmen, snelheidsbeperkingen, kwaliteit van de brandstof, nieuwe strengere milieueisen en het nieuwe rijden om brandstof te besparen. Aangezien er veel korte afstanden worden gereden, wordt de motor vaak ook niet warm genoeg.

Deze symptomen manifesteren zich in de vorm van verzadigde roetfilters, EGR kleppen die verstoppen, vervuilen van turbochargers, hoog olie verbruik en luchtinlaat kanalen met inlaatkleppen die verstoppen.

In het verleden was het mogelijk voor de chauffeurs om hun motoren te reinigen door normaal gebruik. Hoge snelheden en hoge temperaturen die zelfreinigende motoren mogelijk maakte. Echter, dit kan niet meer gezien de huidige verkeer situaties en het nieuwe rijden.

Met een Carbon Cleaning motorreiniging krijgt de motor de behandeling die hij nodig heeft om weer als nieuw te functioneren. In slechts 30 minuten!

Wat kost het inwendig reinigen van de motor? 

Personen- en bedrijfauto’s met cylinder inhoud tot 4,5 liter – € 85. Overige motoren op aanvraag.

Bel 073 503 17 86 voor meer informatie over de Carbon reiniging of maak direct een afspraak!