Veiligheidsdag & Mini-Markt!

Het was een lange en hete zomer, maar nu wordt het toch zo langzamerhand weer tijd om ons te gaan voorbereiden op de komende winterperiode.

Daarom organiseren wij op Zaterdag 10 november a.s. wederom onze jaarlijkse Veiligheidsdag. Omdat we uw veiligheid zeer belangrijk vinden controleren wij op deze dag uw auto geheel kosteloos op 19 punten!

Een afspraak maken is niet nodig, u kunt deze dag gewoon langskomen.

De opzet van de Veiligheidsdag is dit jaar iets anders dan voorgaande jaren. Terwijl onze monteurs uw auto controleren, heeft u de gelegenheid om u te vermaken op onze Mini-Markt.

Tijdens de Mini-Markt kunt o.a. uw gehoor laten testen door audicien Hoortijd en kennis maken met Stichting Goeie reis, organisator van seniorenreizen. Vakvrouw Liesbeth van Glasatelier Liesbeth Kocken kan u van alles vertellen over glas in lood. Bij DoorSindy informeert Sindy u graag over wat zij als organizer voor u kan betekenen. En verder kunt u ook nog een demonstratie van de bierbrouwers van ’t Half Dozijn bekijken.

Ook aan de jonge bezoekers is gedacht, zij kunnen zich creatief uitleven op onze Krijtauto! Tussen 10.00 uur en 13.00 uur kunnen de kinderen zich laten schminken door Karianne van Mirada Creations.

Natuurlijk zorgen we voor wat lekkers bij de koffie en krijgt u van ons ook nog een leuke attentie cadeau.

U bent van harte welkom op:

Zaterdag 10 november van 9.00 uur tot 15.00 uur.

Graag tot ziens!

Deze Veiligheidsdag wordt mede mogelijk gemaakt door: