Plan een afspraak  
Contact  
Mail ons  
Route  
Plan een afspraak  
Bel ons  
Mail ons  
Route  

Onderhoud en reparatie bij AUTOBEDRIJF VAN EMPEL

Periodiek onderhoud

Om jaar in, jaar uit onbezorgd van uw auto te blijven genieten is periodiek onderhoud noodzakelijk. Daarom heeft de fabrikant een aantal officiële onderhoudsmomenten voorgeschreven. Deze verschillen per model en zijn ook afhankelijk van het gebruik. Als uw auto intensief wordt gebruikt, zal de onderhoudsinterval korter zijn.

 

Uw auto in top conditie

Bij ons is auto in vertrouwde handen. Door uw complete onderhoud in onze werkplaats te laten uitvoeren, weet u zeker dat uw auto altijd in topconditie verkeert. Wij zijn officieel CITROËN Erkend Reparateur, en daarnaast zijn wij PEUGEOT specialist. Tevens zijn wij aangesloten bij het universele autoconcept Euro Repar Car Service.

 

Onderhoudspakketten

Wij bieden verschillende onderhoudspakketten. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan. We zetten de voordelen voor u op een rij:

 

  • Altijd het juiste onderhoud voor uw auto
  • Duidelijke en voordelige tarieven
  • Tarieven zijn inclusief arbeidsloon, materialen en BTW

 

Het onderhoud van uw auto dient ieder jaar of elke twee jaar worden uitgevoerd. De Basis onderhoudsbeurt heeft een vaste prijs. Zo betaalt u voor het onderhoud van de C1 slechts € 179 voor de C3 € 239 en voor de andere CITROËN modellen € 269.

 

Gratis Pechhulp bij onderhoud

Als u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren ontvangt u automatisch Citroën Assistance Pechhulp. Vanaf de datum van het periodieke onderhoud van uw Citroën tot aan het volgende voorgeschreven periodieke onderhoud met een maximum van 12 maanden ongeacht de leeftijd van het voertuig.

 

Voor het programma Assistance bij Onderhoud zijn 3 pakketten ontwikkeld:

  • NL-Basis: basis dekking (defect, sleutels, brandstof), geen vervangend vervoer, geldig in Nederland; inbegrepen bij onderhoud
  • NL-Plus: NL-Basis plus lekke band en defecte accu, vervangend vervoer, geldig in Nederland. Tegen meerprijs van €19,95
  • EUR-Premium: volledige dekking, Europa. Tegen meerprijs van €49,95

 

Economy onderhoud

Is uw auto ouder dan 5 jaar en wordt deze minder intensief gebruikt dan hebt u de mogelijkheid om kiezen voor Economy onderhoud v.a. € 159.