Plan een afspraak  
Contact  
Mail ons  
Route  
Plan een afspraak  
Bel ons  
Mail ons  
Route  

Al ruim 43 jaar AUTOBEDRIJF VAN EMPEL

Familiebedrijf met oog op klanttevredenheid

Ons familiebedrijf is opgericht in 1975 en in Berlicum en omgeving al jaren een begrip als Citroën Erkend Reparateur. U kunt bij ons niet alleen terecht voor onderhoud en reparaties maar ook voor een nieuwe of een gebruikte auto. Wij hebben inmiddels al 35 jaar ervaring met het merk Citroën. Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de klant komt bij ons op de eerste plaats.

 

Citroën, DS en Peugeot, maar ook andere merken

Naast onderhoud en reparaties van Citroën personen- en bedrijfswagens zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan auto´s van het merk Peugeot. De techniek van Citroën, DS en Peugeot (PSA) is identiek. Het zijn dus dezelfde auto´s maar in een ander jasje. Wij zijn aangesloten bij Euro Repar Car Service en voeren met de grootste zorg onderhoud en reparaties uit aan alle merken personen en bedrijfsauto’s.

 

Klaar terwijl u wacht of vervangend vervoer

Enkele jaren geleden is onze werkplaats geheel vernieuwd en voldoet volledig aan de laatste eisen. Door voldoende werkplekken zijn wij ook in staat Snel-service te bieden. Dus ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht. Ons team van monteurs staat klaar om alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw (lease) auto naar uw tevredenheid uit te voeren. Ook als uw auto nog Citroën fabrieksgarantie heeft kunnen wij de eventueel noodzakelijke reparaties verrichten. Wilt u wachten tijdens een onderhoudsbeurt of reparatie, dan kunt u gebruik maken van onze comfortabele wachtruimte waar de koffie klaar staat en u gebruik kunt maken van Wi-Fi.

 

Bedrijfswagens en campers

Onze werkplaats is o.a. uitgerust met 9 hefbruggen met een capaciteit tot maar liefst 5000 kg hefvermogen. Met deze zwaar uitgevoerde hefbruggen kunnen wij ook APK keuringen, onderhoud en reparaties uit te voeren aan verhoogde en verlengde bedrijfswagens en campers van diverse merken en uitvoeringen.

 

In- en verkoop nieuwe en gebruikte auto´s

Een vrijblijvend, eerlijk en persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte personen- of bedrijfswagen, vinden wij vanzelfsprekend. In onze showroom vindt u een gevarieerd aanbod van occasions. Heeft u een auto te koop en wilt u geen andere auto, ook dan gaan wij graag met u in gesprek om te kijken of uw auto kan worden ingekocht.

 

Graag tot ziens!