Pechhulp

 

U moet er natuurlijk niet aan denken, maar het kan zomaar voorkomen dat u te maken krijgt met pech onderweg. Zelfs als u uw auto jaarlijks door ons laat onderhouden, is het mogelijk dat u om wat voor reden dan ook met uw auto langs de kant stil komt te staan. Dan is het goed om te weten dat we bij Autobedrijf Van Empel ook pechservice aanbieden. Als u met pech staat, belt u het speciale telefoonnummer en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Kosten van onze universele pechservice

Bent u benieuwd naar de kosten van onze pechservice? De exacte prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Als u onze pechservice wilt gebruiken, neem dan contact op met ons. Wij gaan dan samen met u in gesprek en laten u weten hoeveel onze pechhulp voor u gaat kosten. 

Gratis Citroën Pechhulp bij onderhoud

Als u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren ontvangt u automatisch Citroën Assistance Pechhulp. Vanaf de datum van het periodieke onderhoud van uw Citroën tot aan het volgende voorgeschreven periodieke onderhoud met een maximum van 12 maanden ongeacht de leeftijd van het voertuig.

Voor het programma Assistance bij Onderhoud zijn 2 pakketten ontwikkeld:

  • NL-BASIS: dekking, geldig in Nederland; inbegrepen bij onderhoud
  • EUR-PREMIUM: volledige dekking, Europa. Tegen meerprijs van €39,95

 

 

* Vanuit het buitenland. Alleen van toepassing bij het Citroën EUR-Premium pakket en de Eurorepar Car Service pas.

Pechhulp